Jak sama nazwa wskazuje Shrimp House to królestwo krewetek. Koncept gastronomiczny stworzony został przez trzech braci, których pasja do gotowania zaczęła się już w dzieciństwie. Ich kulinarna przygoda wyrosła z idei street food i zaowocowała powstaniem pierwszego w Polsce baru krewetkowego pod szyldem Shrimp House. Jedna z kilkunastu lokalizacji działa w Warszawie, oferując menu oparte w całości na krewetkach, które są głównym składnikiem wszystkich serwowanych tutaj dań.
Kuchnia Shrimp House to połączenie kreatywności i inspiracji smakami z różnych stron świata. Goście mogą liczyć na niebanalne kompozycje z krewetkami, które zaskakują formą, przyprawami i dodatkami – od klasycznych po bardziej egzotyczne. Lokal oferuje również catering, organizację spotkań firmowych i wydarzeń specjalnych, w których aromatyczne starannie podane krewetki grają pierwsze skrzypce. Masz ochotę na pad thai z krewetkami? A możesz wolisz zjeść je w formie grillowanej z sosem z mango lub spróbować, jak smakują w pikantno-kwaśnej zupie tom yum? Nic nie stoi na przeszkodzie!