Byk Bar

Byk Bar

W menu Byk Bar wyróżnia się stek Rib Eye, dostępny w dwóch wariantach: polskim oraz argentyńskim. Polski Rib Eye pochodzi z antrykotu charakteryzującego się delikatnymi włóknami i marmurkowatym przerostem tłuszczu, co zapewnia soczystość i intensywny smak. Rib Eye z Argentyny pochodzi od krów karmionych wyłącznie trawą, co przekłada się na wyjątkową delikatność mięsa. Dla miłośników mniej popularnych cięć, Byk Bar oferuje stek Bavette, wycinany z łaty wołowej i ceniony za szczególnie wyrazisty smak. Jeśli jesteś prawdziwym smakoszem, zwróć uwagę na Filet Mignon – najdelikatniejszą część polędwicy wołowej.

Do każdego steku restauracja proponuje szeroki wybór dodatków i autorskich sosów, które podkreślają walory smakowe mięsa. Zjesz tutaj między innymi frytki klasyczne lub z batatów, warzywa grillowane z chimichurri, flambirowane serki, krążki cebulowe, sałatkę Colesław. Są też dostępne ziemniaki z boczkiem i pesto, fasolkę szparagową z solą Maldon oraz kolbę kukurydzy w maśle z rozmarynem i chili. Sosy: pieprzowy, masło ziołowe, chimichurri, smokey BBQ, winny czy gorgonzola – pozwalają na indywidualne dostosowanie smaku potrawy do preferencji gościa.

W tym przewodniku:

No posts found
No posts found

Zapoznaj się z innymi miejscami

zapiekanki w Warszawie
sneaker store Warszawa
Korty do squasha w Warszawie
Bilard w Warszawie
This shortcode must be used on a przewodnik post.
Warte uwagi
Najlepsze w tym tygodniu

Coś pomineliśmy, masz jakieś sugestie?

Czy jesteś właścicielem biznesu?