Coca-Cola Warsaw Cookout powraca!
Kiedy? 19 – 20 września
W Food Hall Elektrownia Powiśle postindustrialna architektura staje się sceną dla szefów kuchni z wyróżnionych restauracji z całego świata! Zaprosiliśmy wizjonerów, których restauracje na co dzień zdobią gwiazdki lub rekomendacje legendarnego przewodnika Michelin.
Ich zadanie?
Przełożyć całą swoją filozofię, lata doświadczeń i setki przepisów na język jednego, mistrzowskiego dania, dostępnego tu i teraz, w przystępnej, festiwalowej formie i cenie!
Każdego dnia spod ich rąk wyjdzie limitowana seria zaledwie 400 dań!
Na scenę wkraczają kulinarni mistrzowie z czterech stron świata: hiszpański geniusz Alejandro Serrano, mistrz z Nomy i Kioto Jacob Kear, awangardowy wizjoner z Meksyku Jonatán Gómez Luna Torres oraz dwie generacje polskiej rewolucji – Marcin Przybysz i Szymon Sierant.
Wejdziecie do miejsca, gdzie zapach autorskich dań miesza się z dźwiękami muzyki i gwarem rozmów, a idealnie zimna Coca-Cola Zero Cukru dopełni wrażeń wyjątkowej chwili!
Chcesz zgarnąć festiwalowy merch?
To proste:
Kup 5 dań od naszych szefów kuchni.
Dodaj 2 butelki Coca-Cola Zero Cukru.
Z dowodami zakupu zgłoś się do naszego punktu po nagrodę!