Dieta w grudniu – jak prozdrowotnie odżywiać się w święta i po świętach / wykład i warsztaty z cyklu Dieta ważna sprawa
Warsztaty kulinarne są skierowane do wszystkich osób, którym zdrowie oraz dieta nie są obojętne.
Dieta i suplementy, styl życia oraz aktywność fizyczna to coraz częściej podejmowane tematy w codziennych rozmowach. Telewizja i radio oferują wiele programów tematycznych, co druga reklama jest o suplementach diety.
Czy da się połączyć tradycję z prozdrowotnym odżywianiem? Czy nasze narodowe potrawy możemy przygotować w sposób tradycyjny, wciąż utrzymując dobre nawyki żywieniowe? Jak wrócić po świątecznej kuchni do równowagi i rytmu codziennej diety? Na warsztatach dietetyczka rozwieje wszelkie wątpliwości.
Prowadzenie:
Marlena Świderska – dietetyczka i psychodietetyczka. Absolwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie oraz SWPS Uniwersytetu Humanistycznospołecznego w Warszawie.
































