Małe Przyjemności

Studio kulinarne Małe Przyjemności to kameralne i przytulne miejsce. Stworzone z myślą o tych, którzy cenią sobie atmosferę bliskości i wspólnego gotowania. Dzięki doskonałej lokalizacji w centrum łatwo tu dotrzeć ze wszystkich zakątków miasta. A przyjazny klimat sprawia, że każdy uczestnik szybko poczuje się jak u siebie. Studio specjalizuje się...

Foodie City Warsaw

Foodie City Warsaw znajduje się w samym sercu Warszawy przy placu Trzech Krzyży. Przestronną, ergonomiczną kuchnię wyposażono w profesjonalny sprzęt, który sprawia, że gotowanie staje się czystą przyjemnością – zarówno dla amatorów, jak i osób doświadczonych. Studio prowadzi różnorodne kursy kulinarne w Warszawie, w tym także warsztaty gotowania dla profesjonalistów...

Let’s Go Cook

Let's Go Cook to bardzo dobrze wyposażone studio kulinarne. Działa od 2016 roku i mieści się w budynku stworzonym od podstaw z myślą o gotowaniu. Z czasem dobudowano do niego szklarnię, która nadaje miejscu niepowtarzalnego klimatu. To tutaj zaczęła się kulinarna przygoda, której mottem od początku było „Let’s Go Cook!”....

CookUp

CookUp to polecane przez wiele osób warsztaty kulinarne w Warszawie. Studio łączy gotowanie z wydarzeniami towarzyskimi, edukacyjnymi i artystycznymi. Odbywają się tu nie tylko kursy dla osób indywidualnych, ale także pokazy kulinarne, prezentacje, konferencje dla firm, kolacje z gotowaniem na żywo czy prywatne śniadania i obiady w wyjątkowej atmosferze. Firma...

Polish Your Cooking

Polish Your Cooking to studio kulinarne w samym centrum Warszawy i odznaczone przez magazyn Vogue jako jedna z siedmiu najlepszych szkół gotowania na świecie. Wyróżnia się unikalnym loftowym charakterem przestrzeni oraz luźną przyjazną atmosferą, która sprzyja wspólnemu gotowaniu i odkrywaniu nowych smaków. Studio organizuje warsztaty kulinarne. Dla firm, jak i...

Byk Bar

W menu Byk Bar wyróżnia się stek Rib Eye, dostępny w dwóch wariantach: polskim oraz argentyńskim. Polski Rib Eye pochodzi z antrykotu charakteryzującego się delikatnymi włóknami i marmurkowatym przerostem tłuszczu, co zapewnia soczystość i intensywny smak. Rib Eye z Argentyny pochodzi od krów karmionych wyłącznie trawą, co przekłada się na...

Pera

Najlepszy Steak House w Warszawie na Włochach? Bez wątpienia można tu wymienić restaurację Pera! Specjalnością lokalu jest wołowina sezonowana na sucho przez 60 dni na miejscu, w specjalnie przygotowanych warunkach w restauracji. Dzięki temu mięso zyskuje głęboki wyrazisty smak i perfekcyjną kruchość. Później trafia na grill opalany naturalnym węglem drzewnym,...

Koneser Grill

Koneser Grill wyróżnia się unikatowym podejściem do sztuki grillowania, koncentrując się na przygotowywaniu wysokiej jakości steków na żywym ogniu. Proces grillowania opiera się na wykorzystaniu wyłącznie polskiego sezonowanego drewna z dębu i olchy, co nadaje potrawom charakterystyczny rozpoznawalny aromat i głębię smaku. Dzięki otwartej kuchni goście mają możliwość obserwowania, jak...

Reina

Restauracja Reina to miejsce stworzone z pasji do mięsa i precyzyjnej sztuki kulinarnej. Specjalnością restauracji są steki z wołowiny sezonowanej na sucho. Mięso dojrzewa na miejscu, pod czujnym okiem kucharzy, co pozwala wydobyć z niego głębię smaku i idealną kruchość. Kluczowy jest również proces obróbki termicznej: najpierw steki trafiają na...

error: ZAwartość jest chroniona prawiami autorskimi !!
Warte uwagi
Najlepsze w tym tygodniu

Coś pomineliśmy, masz jakieś sugestie?

Czy jesteś właścicielem biznesu?