Meatologia to prężnie rozwijająca się sieć restauracji i sklepów stacjonarnych, które oferują mięso premium. Cztery lokale działają na rynku wrocławskim, a jeden w Warszawie. Stołeczna Meatologia swoją historię zaczęła na Wilanowie, jednak lokal szybko okazał się zbyt ciasny, by pomieścić wszystkich miłośników doskonałej wołowiny. Dziś w nowoczesnej przestrzeni w Śródmieściu oferuje najwyższej klasy dania mięsne, w tym cztery rodzaje tatara. Poza klasyczną wersją, możesz tu skosztować tatara na ostro, a także z anchois i kawiorem. Wisienka na torcie? Świeży, starannie przyprawiony i elegancko podany tatar z truflą. Decydując się na Deskę tatarów, spróbujesz trzy dowolnie wybrane rodzaje tego przysmaku.
Zjesz tu też steki grillowane w temperaturze 800°C, serwowane z perfekcyjnie dobranymi dodatkami i rozpływające się w ustach kanapki pełne pieczonego mięsa. Na gości czekają również stacjonarne delikatesy z bogatym wyborem najwyższej jakości wołowiny, w tym świeżo krojonych steków idealnych do przyrządzenia w domowej kuchni. To miejsce stworzone z myślą o prawdziwych koneserach mięsa. Na talerzach królują soczyste steki i pastrami dopracowywane przez lata do perfekcji. Wszystko przygotowywane z troską o smak i jakość, by każdy kęs był prawdziwą ucztą dla podniebienia.