Zlokalizowany na Starym Mokotowie Anons do Dzielni to kameralne bistro. Oferuje nowoczesną interpretację kuchni polskiej w formie dań do dzielenia się. Menu opiera się na sezonowych składnikach od lokalnych dostawców i zmienia się regularnie. Wśród przystawek można znaleźć m.in. polski hummus z pieczonej cebuli i czosnku z dodatkiem granatu i orzechów, babę ziemniaczaną z ziołowym majonezem z czosnkiem niedźwiedzim oraz kaszankę w panko z żelem jabłkowym. Hitowym daniem są pierogi z dynią, białym serem, masłem szałwiowym i serem bursztyn oraz pierogi mięsne Babci Krysi. W menu znajdują się też pampuchy wołowe z chutneyem śliwkowym, majonezem chrzanowym, chipsami z dyni i cebulą cukrową oraz tatar wołowy z aromatycznymi dodatkami.
Obiady domowe in Warsaw, których spróbujesz w lokalu Anons do Dzielni wyróżniają się nie tylko oryginalnym menu, ale także przytulnym wnętrzem i bezpretensjonalną atmosferą. Dania podaje się są na małych talerzykach, co sprzyja wspólnemu degustowaniu różnych smaków. Ceny dań są konkurencyjne na tle warszawskiej gastronomii, a obsługa profesjonalna i uprzejma. Miejsce zyskało uznanie zarówno wśród klientów, jak i krytyków kulinarnych, takich jak Maciej Nowak. To idealna propozycja dla osób poszukujących nowoczesnych interpretacji polskiej kuchni w przyjaznej atmosferze. Tradycyjne dania kuchni polskiej są jednocześnie serwowane z elegancją i dużym wyczuciem estetycznym.