Czarnomorka udowadnia, że smażenie ryb może być sztuką. Zlokalizowana w trzech punktach warszawskiego Śródmieścia przyciąga gości nieformalną atmosferą, pysznym jedzeniem i pomysłowymi akcjami specjalnymi. Hasło „po prostu smażymy ryby” idealnie oddaje charakter miejsca – bez zadęcia, ale z ogromnym szacunkiem do jakości i świeżości produktów. W menu znajdziemy nie tylko klasyczne ryby z patelni, ale też ostrygi, mule, krewetki i przegrzebki. Potrawy przyrządzane są według przepisów z całego świata. Wśród popisowych dań nie brakuje takich perełek jak tatar z przegrzebków z awokado i limonkowym dressingiem, spaghetti vongole z kaparami i czosnkiem czy rozgrzewającej zupy clam chowder z chrupiącym bekonem.
To miejsce, które żyje także poza kuchnią. Aktywne media społecznościowe, konkursy z nagrodami, promocje dnia na wybrane mięczaki czy tematyczne tygodnie, jak „Łososiowy tydzień”, sprawiają, że do Czarnomorki chce się wracać. Restauracja chętnie organizuje również degustacje i specjalne wydarzenia, co uzupełnia jej wizerunek jako miejsca otwartego i serdecznego. To idealny przystanek dla wszystkich, którzy szukają świetnej jakości owoców morza, które zjeść można w miłym niezobowiązującym klimacie. Planujesz odwiedzić najlepsze restauracje rybne in Warschau? Zajrzyj do jednego z lokali spod szyldu Czarnomorka!