Byk Bar

Byk Bar

W menu Byk Bar wyróżnia się stek Rib Eye, dostępny w dwóch wariantach: polskim oraz argentyńskim. Polski Rib Eye pochodzi z antrykotu charakteryzującego się delikatnymi włóknami i marmurkowatym przerostem tłuszczu, co zapewnia soczystość i intensywny smak. Rib Eye z Argentyny pochodzi od krów karmionych wyłącznie trawą, co przekłada się na wyjątkową delikatność mięsa. Dla miłośników mniej popularnych cięć, Byk Bar oferuje stek Bavette, wycinany z łaty wołowej i ceniony za szczególnie wyrazisty smak. Jeśli jesteś prawdziwym smakoszem, zwróć uwagę na Filet Mignon – najdelikatniejszą część polędwicy wołowej.

Do każdego steku restauracja proponuje szeroki wybór dodatków i autorskich sosów, które podkreślają walory smakowe mięsa. Zjesz tutaj między innymi frytki klasyczne lub z batatów, warzywa grillowane z chimichurri, flambirowane serki, krążki cebulowe, sałatkę Colesław. Są też dostępne ziemniaki z boczkiem i pesto, fasolkę szparagową z solą Maldon oraz kolbę kukurydzy w maśle z rozmarynem i chili. Sosy: pieprzowy, masło ziołowe, chimichurri, smokey BBQ, winny czy gorgonzola – pozwalają na indywidualne dostosowanie smaku potrawy do preferencji gościa.

In diesem Leitfaden:

No posts found
Keine Beiträge gefunden

Informieren Sie sich über andere Orte

zapiekanki in Warschau
Turnschuhgeschäft Warschau
Squash-Plätze in Warschau
Billard in Warschau
Dieser Shortcode muss für einen Leitfadenbeitrag verwendet werden.
Erwähnenswert
Das Beste dieser Woche

Haben wir etwas übersehen, haben Sie einen Vorschlag?

Sind Sie ein Geschäftsinhaber?